PROJECTEN

WORKSHOP SPREKER INSERVICE AUTISME 2018.

Het afgelopen jaar zijn we met onze oudertrainingen een nieuwe en succesvolle weg ingeslagen. Onze oudertrainingen bestaan uit een 8-tal bijeenkomsten waarin een aantal interessante onderwerpen aan bod komt die essentieel zijn voor de begeleiding van een kind met autisme. Onze trainingen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal vier deelnemers om iedereen de mogelijkheid te geven veel te vertellen vanuit de eigen ervaring, zodat we casusgericht te werk kunnen gaan en kunnen inzetten op directe praktijkverbetering. 

De deelnemers leren binnen onze trainingen om hun eigen perceptie los te laten en zich te verplaatsen in het denken van hun kind met autisme. Binnen de training zijn er veel werkvormen die gericht zijn op het zelf ervaren hoe het is om autisme te hebben en werkvormen die de reflectie op het eigen handelen versterken.

Tijdens onze workshop op de InService van 2018 laten we zien wat onze inhoudelijke trainingsopzet is en zal een van de ouders vertellen hoe zij de scholing ervaren heeft. Meer informatie hierover vindt u op: www.inservice-autisme.nl

De sensatie van een goed leven
DE SENSATIE VAN EEN GOED LEVEN.

Vanaf 2017 leveren wij een actieve bijdrage aan het onderzoeksproject 'De Sensatie van een Goed leven' van Dr. J.A. Landsman. Dit is een onderzoek binnen Nationaal Programma Gehandicapten: Gewoon Bijzonder. Het project wil wetenschappelijke- en praktijkkennis samenbrengen tot een methodiek voor het (h)erkennen en positief beïnvloeden van prikkelverwerking bij mensen met autisme en een verstandelijke beperking.

© 2018 door Ramon Roks Extrass. 

 

Extrass

Mail: info@extrass.nl

Telefoon: 06 518 482 14 Ramon Roks / 06 145 666 02 Ralf Jacobs

IBAN nummer NL71 RABO 0334 8925 38
KvK nummer 73074187
BTW nummer 859344125B01

 

 

Disclaimer                             Algemene Voorwaarden                     Klachtenregeling