COACHING

Onze coaching geeft inzicht in communicatie in de breedste zin van het woord. De uitspraak dat ervaring is wat we er zelf van maken, wordt met coaching sterk onderbouwd. Onze coaching kan helpen het leven te leven, te leren en te veranderen. Het is breed toepasbaar voor persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling en voor persoonlijke groei.

NLP helpt je om de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedrag te herkennen en die zo te veranderen dat je potentieel tot bloei komt. Je krijgt inzicht in hoe je waarneemt, het maakt je bewust van de manier waarop je je zelf- en wereldbeeld creëert en dat vervolgens tot uitdrukking brengt in je gedrag, emoties en taal.
Gedrag hangt natuurlijk ook samen met de context waarin je je bevindt. Ook daar geeft NLP meer duidelijkheid in. Waarom kun je in de ene context de hele wereld aan en voel je je in de andere context onzeker?

Uitgangspunt hierbij is dat jij zelf aan het roer staat. Jij bent de regisseur van je eigen leven en dus in staat om iets anders te creëren.

Vanuit de Expertise, Coaching en Training die AutiBlik biedt wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van NLP. 

Bron: https://www.heartsystems.nl

© 2018 door Ramon Roks Extrass Opleidingen. 

 

Extrass Opleidingen

Mail: info@extrass.nl

Telefoon: 06 518 482 14 Ramon Roks / 06 145 666 02 Ralf Jacobs

IBAN nummer NL71 RABO 0334 8925 38
KvK nummer 73074187
BTW nummer 859344125B01

 

 

Disclaimer                             Algemene Voorwaarden                     Klachtenregeling