INCOMPANY

Wilt u de gehele afdeling of een groep binnen uw organisatie bijscholen op een specifiek onderwerp? Hiervoor verzorgen wij naast open inschrijving cursussen, ook incompany cursussen waarbij met de specifieke wensen van u en uw organisatie rekening kan worden gehouden.

Onze incompany bijeenkomsten zijn maatwerk en afgestemd op het aantal medewerkers en behoefte van uw afdeling of organisatie. En dus afgestemd op uw budget.

De incompany cursussen worden in overleg qua inhoud en organisatie geheel afgestemd op uw specifieke wensen. Op basis van een voorgesprek met de opdrachtgever en/of enkele medewerkers, stellen we in overleg met de docent de precieze inhoud van de cursus en het lesprogramma samen. Ingebrachte voorbeelden uit de dagelijkse praktijk kunnen direct meegenomen worden in het cursusprogramma en maken een cursus nog meer ‘op maat’.

Uiteraard is het ook mogelijk om training volledig online te verzorgen. Ook dan gaan we vooraf samen in gesprek om uw wensen op een juiste manier te verwerken in de manier waarop wij ons aanbod vormgeven.

Interesse? Vul het contactformulier in.

Een indruk van onze trainingen 2

© 2018  Extrass Opleidingen. 

 

Extrass Opleidingen

Mail: info@extrass.nl

Telefoon: 06 518 482 14 Ramon Roks / 06 145 666 02 Ralf Jacobs

IBAN nummer NL71 RABO 0334 8925 38
KvK nummer 73074187
BTW nummer 859344125B01

 

 

Disclaimer                             Algemene Voorwaarden                     Klachtenregeling