DiSC

Extrass is gecertificeerd DiSC Trainer

DiSC is een tool om te onderzoeken welke individuele behoeften er schuil gaan onder de groepsdynamica van uw team. 

Vanuit onze visie is de kwaliteit van de ondersteuning (voor mensen met autisme) slechts zo sterk als zijn zwakste schakel. Groepsdynamiek en communicatie zijn enkele voorbeelden van zo'n schakels. 

 

Ondanks alle kennis en kunde op de inhoud, kunnen randvoorwaardelijke aspecten die niet in orde zijn ervoor zorgen dat implementatie van het geleerde of uiting van de professionaliteit achterwege blijft.  

DiSC training voorziet ieder teamlid van een eigen Workplace profiel. Leer je eigen (voorkeurs-)emoties en geassocieerde (voorkeurs-)gedragingen kennen. Verkrijg inzicht op de wijze waarop jouw profiel zich verhoudt tot dat van jouw collega's en krijg praktische handvatten en begrip met betrekking tot een meer efficiënte houding ten opzichte van elkaar. 

Wens je individueel een profiel te verkrijgen omdat een beter milieu altijd bij jezelf begint of omdat je bijvoorbeeld goed beslagen ten ijs wilt komen op een sollicitatiegesprek? Ook dat is geen probleem. Neem contact met ons op voor de voorwaarden. 

Schermafbeelding 2020-07-24 om 11.57.06.
DiSC Certified Trainer Blue 2013 kopie.p